Услуге

S5000168Изградња објеката, адаптације, реконструкције и доградње стамбених и пословних објеката и уређење ентеријера

Наша грађевинска фирма је специјализована за изградњу објеката, адаптације, реконструкције, доградње стамбених и пословних простора те уређење ентеријера по систему КЉУЧ У РУКЕ

Довољно је барем приближно дефинисати жеље и потребе, прибавити нешто средстава и радове препустити  тиму професионалаца који ће се потрудити за Вас да уживате у свом новоуређеном ентеријеру у потпуности.

Изводимо све инсталатерске, зидарске и завршне радове у грађевини а искусни смо у уређењу станова, поткровља, пословних простора, локала, бутика, салона, ординација, болница, поликлиника, лабораторија, производних погона, складишта, изградњи мањих мостова и других наменских простора и објеката.

Клијенти који мудро одаберу ЗИДАР СП за извођача радова, уживаће многе погодности при куповини опреме (санитарије, керамика, паркети, унутрашња и спољна столарија, цент. грејања, електрика…) у виду стручног саветовања и посебног рабата код наших добављача.

Доћи ћемо до Вас, послушати све жеље, потребе и захтеве те сваки Ваш проблем или дилему претворити у оптимално решење. Следи калкулација трошкова и израда понуде коју Вама дајемо .

Уколико процените да смо довољно квалитетни и професионални, поуздани и ценовно прихватљиви, склопићемо уговор те договорити тачан датум почетка радова.

До виђења и срдачан поздрав – ЗИДАР СП