О нама

flajer_zidar_mnullНаша фирма израсла је из породичног зидарско-неимарског заната који се преноси са генерацију на генерацију већ два века.
Током година посао се развијао и проширивао делатности на завршне радове у грађевини. Ради повећања обима посла и проширења спектра делатности уследила је потреба за оснивањем «ЗИДАР СП».
Задњих се година бавимо изградњом објеката, адаптацијама и реконструкцијама стамбених и пословних објеката те уређењем ентеријера.

Радове изводимо по систему «Кључ у руке» при чему су висок квалитет извођења радова и максимална професионалност – императиви нашег пословања. Једном започет посао довршавамо у најкраће могућем року поштујући све грађевинско-технолошке процесе и правила струке. Уколико требате наше услуге контактирајте нас и искористите потенцијале искусних стручњака специјализованих за адаптације. Доћи ћемо до Вас и пажљиво послушати Ваше жеље и потребе, те евентуалне дилему претворити у оптимална решења.

Након прегледа некретнине и дефинисања потребних радова, израђујемо калкулацију трошкова адаптације те Вам дајемо понуду.

Како би Вам што боље презентовали наше могућности израдили смо Фото галерију у којој можете прегледати фотографије неких простора које смо реновирали и објекте које смо изградили. Уколико нас ангажујете, међу осталим можете уживати прилично добре погодности плаћања (у виду посебног попуста)  код реномираних добављача санитарне опреме, керамике, грејања, спољашње и унутрашње столарије, паркета, електроматеријала и сл.

Иначе, налазимо се у Бусуру између два прелепа хомољска језера Коренице и Бусурског у општини Петровац на Млави, и уколико сте у нашем округу неће нам представљати проблем да веома брзо успоставимо контакт.